Toegankelijkheid

Photobooth met videoboodschap huren

Zoek je een photobooth waarmee je ook videoboodschappen en boomerangs kunt opnemen? Zoek dan niet verder! Bij ons kun je een photobooth huren waarmee je gasten naast gave foto's ook videoboodschappen kunnen opnemen.

Wij zijn Booth Kings V.O.F. uit Rosmalen en wij verhuren allerlei soorten photobooths en accessoires. Met veel van onze photobooths, zoals met de Love photobooth en de Light ring photobooth, kun je ook videoboodschappen en boomerangs opnemen. Je kunt zelfs een digitaal green screen laten instellen! Zo projecteren we digitaal je favoriete achtergrond achter je gasten terwijl ze een videoboodschap achter laten zonder dat er daadwerkelijk een lelijk groen scherm achter de gasten hoeft te staan.

Wij leveren onze photobooths met videobooschap functionaliteit vanuit Den Bosch in het hele land.

Vraag offerte aan.

Voordelen van het huren van een photobooth met videoboodschap functie

Geef je gasten de mogelijkheid om videoboodschap achter te laten met de photobooth!

Een photobooth is een geweldige manier om plezier te hebben en herinneringen te creƫren met vrienden, familie en collega's. Maar wat als je nog een stap verder wilt gaan en niet alleen stilstaande foto's wilt maken, maar ook videobeelden wilt vastleggen? Dat is waar een photobooth met een functie voor videoboodschappen om de hoek komt kijken.

Met een photobooth met videoboodschap functie kun je niet alleen foto's maken, maar ook korte video's opnemen. Dit opent een wereld van mogelijkheden voor creativiteit en plezier. Stel je voor dat je een feestje hebt en je gasten kunnen zichzelf filmen terwijl ze dansen, zingen of grappige sketches uitvoeren. Of misschien willen je gasten een korte videoboodschap achterlaten voor de bruid en bruidegom op hun bruiloft, om ze op persoonlijke wijze de beste wensen te wensen.

Een photobooth met videoboodschap functie is ook ideaal voor bedrijfsevenementen. Werknemers kunnen zichzelf voorstellen, korte presentaties geven of testimonials opnemen. Dit kan helpen om de teamgeest te versterken en de betrokkenheid bij het bedrijf te vergroten.

Vraag offerte aan.

Maar wat maakt een goede photobooth met videoboodschappen?

Ten eerste moet het apparaat van hoge kwaliteit zijn. Het moet in staat zijn om heldere, scherpe video's op te nemen met goede audio. Het moet ook gemakkelijk te gebruiken zijn, zodat iedereen er gebruik van kan maken zonder ingewikkelde instructies te hoeven volgen. Onze love photobooth is dit allemaal!

Daarnaast is het belangrijk dat de photobooth goed verlicht is, zodat de video's er professioneel uitzien. Er moeten idealiter ook verschillende achtergronden en props beschikbaar zijn, zodat mensen zich kunnen verkleden en zich creatief kunnen uiten. Deze kunt u huren als extra opties.

Ten slotte moet er een manier zijn om de video's te delen. Het is geweldig om ze ter plekke te kunnen bekijken en delen op sociale media, maar het is ook handig als ze achteraf kunnen worden gedownload. Daarom zijn de video's vanaf de photobooth direct te delen middels QR code, e-mail of Airdrop.

Al met al is een photobooth met de mogelijkheid tot het maken van een videoboodschap een fantastische aanvulling op elk evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeestje is. Het is een leuke en creatieve manier om herinneringen te maken en te delen, en het zal zeker voor veel plezier en gelach zorgen!


Graag vertellen wij je nog veel meer over onze producten en diensten. Neem snel contact op!

 • Arena
 • Fontys
 • Valk
 • Orangerie
 • Delamar
 • Fletcher
 • Politie
 • Kien
 • Doultremont
 • Uva
 • Leijhof
 • Letawards
 • Azijnfabriek
 • Kaserne
 • Vaneijck
 • Moed

Eerdere opdrachtgevers.
Logo's zijn eigendom van de respectievelijke eigenaren.

Berichtje sturen? Leuk!

Offerte aanvragen?
> Ga naar offerte formulier.

1. Bericht

2. Gegevens

3. Versturen

Verstuur het formulier en ontvang snel een reactie!

Hierdoor gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacy statement.

Ontwerp door Alseenrodelap.nl